MANİSA / ALAŞEHİR - Girelli Şehit Mehmet Şimşek İlkokulu

Nis

Kütüphanemizin açılışı şehidimizin babası Nail Bayram, annesi Semra Bayram ile Kardeşi Cenap Bayram'ın da katılımıyla Alaşehir Kaymakamı Sayın Abdullah UÇGUN tarafından gerçekleştirildi. Açılışa İlçe Emniyet Müdürü Mustafa ZORPUZAN, ilçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin GÜNEŞ, Mahalle Muhtarımız Mehmet YILMAZ ve Alaşehir UltrAslan taraftar Grubu üyeleri katılarak bizleri onurlandırdılar.

Kütüphanemizin yapımına katkı sağlayan;

Alaşehir UltrAslan Taraftar Grubu üyeleri; Sayın Ahmet ÜNLÜTÜRK'e, Sayın Fatih CURA'ya, Sayın Alper ÖZTÜRK'e, Sayın Kazım KAVALA'ya, Sayın Cem ÇINAR'a, Sayın İbrahim MERİÇ'e, Sayın Zafer ÇERİ'ye, Sayın Mustafa IŞIK'a, Sayın Alican GÜRKAL'a ve Sayın Barış YALIN'a

Okul Müdürümüz Sayın İsmail AKTO'ya

Okulumuz Müdür Yardımcıları Sayın Himmet TOLU ve Sayın Nuray KAR'a

Okul Aile Birliği Başkanımız Sayın Ercan ELÇİ'ye, Birlik Üyemiz Sayın Cemil AĞIRBAŞ'a, Mahalle Muhtarımız Sayın Mehmet YILMAZ'a,

Okulumuz hizmetlileri Muharrem ÇERDİN ve Gülden BARIŞ'a,

TEŞEKKÜR EDERİZ...

Şehit Polis Onur Ramazan Bayram KÜTÜPHANEMİZ HAYIRLI OLSUN.

Mrt

12 MART İSTİKLAL MARŞI'MIZIN KABULÜNÜN 100. YILI OKULUMUZDA GÜNÜN ANLAM VE ÖNEMİNİ BELİRTEN PROGRAM ÇERÇEVESİNDE  ; PANO ETKİNLİĞİ VE MEHMET AKİF ERSOY BELGESELİ İZLETİLEREK ÖĞRENCİLERE MİLLİ DUYGU VE BİLİNÇ KAZANDIRILDI.

Mrt

Okulumuz Belediye Ekiplerince Her Türlü Haşere ve Sineklere Karşı İlaçlanmıştır.Belediye Ekiplerine Teşekkürlerimizi Sunarız.

Mrt

Okulumuz 12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabülü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü etkinliklerimiz günün anlam ve önemine uygun olarak  düzenlenmiştir.

Ara

20-27 Aralık Mehmet Âkif Ersoy'u Anma Haftası'nda okulumuz genelinde Mehmet Akif Ersoy ile ilgili şiir ve resim yarışmalarında birinci olan öğrencilerimize hediyelerini verdik.

Ara

Spor Sevgisi Okulda Başlar  Projesi Okul Koordinatörü Beden Eğitimi Öğretmenimiz Okşan Araç aracılığıyla 17-18 Aralık 2019'da düzenlenen Okul Sporları Hentbol Müsabakalarına okulumuz Hentbol Erkek Takımı katılım sağlamıştır.

Kas

24 Kasım Öğretmenler Günü kutlamalarımızda Girelli Ailesi olarak hep birlikteydik.

Kas

Öğretmenler Arası Halı Saha Turnuvasına katılan öğretmenlerimiz